torsdag 22 juli 2010

Fiffigt för mindre kladd

Blivande och nyblivna föräldrar är oerhört lättlurade konsumenter. Den sluga säljaren kan lura på dem vilka märkliga saker som helst som ska göra barnets och/eller föräldrarnas tillvaro roligare, säkrare eller mer praktisk. I takt med att barnen växer blir väl de flesta föräldrar mer och mer härdade och kan stå emot marknadsföringen, men det händer att man springer på en otroligt praktisk pryl som man bara måste köpa och man förstår inte hur världen har klarat sig tidigare utan denna uppfinning. Jag råkade ut för detta häromdagen då jag köpte två exemplar av denna fiffiga tingest.


No drip

Det är alltså en mojäng som man trär på glasspinnen så att glassen som rinner stannar i den lilla koppen och inte rinner ner på barnets hand och vidare längs armen. Vi har bara testat den en gång och den verkar fungera, men som synes på bilden så äter barnet en 88:an som inte bara är en väldigt god klassiker, utan också makalös på att kladda, så det slutade med chokladfläckar ändå. Men det rann i alla fall inte längs armen...

Jag köpte dem för 20 kr st på den mysiga affären Komin i Varberg.

1 kommentar:

  1. Sån skall man ha även som vuxen. Speciellt när man försöker köra bil och prata i telefon samtidigt. Trafikfara men utan kladd!

    SvaraRadera